Saltar al menú Saltar al contingut principal Saltar al peu de la pàgina
Marques pròpies

Marques pròpies

Marques pròpies de Freixedas Vinícola

Produïm i comercialitzem marques pròpies de vins

Costiller

Costiller

Marques pròpies

Una de les marques de Freixedas Vinícola S.L. és Costiller, amb ella comercialitzem des de vins negre fins a vins blancs joves. La nostra selecció de begudes s'adapta a les teves necessitats.

Saint Vignon

Saint Vignon

Marques pròpies

En aquesta marca trobes vins Moscatell elaborats amb raïm del mateix nom. Amb aquestes begudes gaudeixes de notes afruitades i una aroma que complementa perfectament al sabor.

Blau de Germain

Blau de Germain

Marques pròpies

Amb Blau de Germain vam demostrar la nostra passió pels vins. Els vins d'aquesta marca es caracteritzen per tenir una basi semidolç que ofereix un sabor únic.

Niu d'Or

Niu d'Or

Marques pròpies

Amb Niu d'Or gaudeixes de la mateixa qualitat que en nostres altres marques. Quan degustes aquests vins, queda clar que la nostra empresa té una gran experiència en aquest sector.

Freixedas utilitza “COOKIES” per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Premi el botó 'ACCEPTAR' o continui navegant per autoritzar-ne el seu ús. En aquest cas Freixedas no pot garantir la plena funcionalitat de la pàgina. Pot obtenir més informació a la nostra política de cookies a peu de pàgina.