Saltar al menú Saltar al contingut principal Saltar al peu de la pàgina

Vins tranquils

Inici Vins a granel Vins tranquils

Vins tranquils

Vols degustar un exclusiu vi de fermentació natural? Llavors, decideix-te per la nostra varietat de vins tranquils, en ells està inclòs el vi blanc, el rosat i el negre. Aquests vins són de consum habitual, el seu contingut alcohòlic està entre els 8.5° i 14.5°.
Per a elaborar la nostra varietat de vins tranquils, aprofitem la fermentació alcohòlica natural del suc de raïm. Gràcies a això, els sabors i presentacions dels vins tranquils de Freixedas Vinícola satisfan fins als paladars més exigents.

CREACIÓ:

Freixedas Vinícola

CATEGORIA:

Vins a granel

Distribució de vins tranquils

Els vins tranquils poden ser classificats per color i aquesta és la classificació que utilitzem a Freixedas Vinícola. Els tipus de vins tranquils amb els quals comptem són els següents:
Vi blanc: la fermentació d'aquest tipus de vi pot anar des d'uns quants mesos fins a diversos mesos i fins a dècades, així s'obté una beguda única i luxosa.
Vi rosat: quant a vins roses, disposem d'una gran gamma d'aromes, aquests vins són suaus i frescos. Imagina't degustar un deliciós vi rosat de Freixedas Vinícola a la primavera, la millor època per a fer-ho a causa de les notes fruiteres i florals que tenen aquests vins.
Vi negre: aquests ofereixen una amplia i deliciosa varietat de sabors, estan els lleugers i els pesats, també els dolços i els més àcids. D'aquesta forma, delectes al teu paladar amb un ampli perfil de sabors.

Per a elaborar vins tranquils que estiguin a l'altura de les exigències dels nostres clients, fem una acurada selecció del raïm més apropiat per a aquests tipus de vins. Així com seguim processos acurats per a l'elaboració dels vins tranquils, fem el mateix amb la seva distribució. Per a portar aquestes begudes fins on estiguis, disposem de la xarxa de transport apropiada, aquesta es compon per aquests vehicles:
• Cisternes de 25.000 litres.
• Camió de 10.000 litres.
• Furgoneta de 1.500 litres.

És clar, no és obligatori que compris molts litres de vi, perquè a Freixedas Vinícola també ens dediquem a la venda a granel de diversos tipus de vins, entre ells els tranquils. En aquest cas, els lliurem en envasos que van entre els 25 litres i els 1.000 litres.

Gràcies a la xarxa de transport completa de Freixedas Vinícola pots fer la teva comanda de vins tranquils en qualsevol moment i des de qualsevol lloc.

Freixedas utilitza “COOKIES” per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Premi el botó 'ACCEPTAR' o continui navegant per autoritzar-ne el seu ús. En aquest cas Freixedas no pot garantir la plena funcionalitat de la pàgina. Pot obtenir més informació a la nostra política de cookies a peu de pàgina.