Saltar al menú Saltar al contingut principal Saltar al peu de la pàgina
Vins a granel

Vins a granel

Els nostres vins a granel

Quins tipus de vins pots adquirir amb la nostra distribució a granel? Uns d'ells són els vins tranquils, aquests són molt comuns i molt variats. Entre els seus millors característiques està que s'obtenen amb un procés natural: la fermentació alcohòlica del suc de raïm. Les varietats de vins tranquils que t'oferim són el blanc, el negre i el rosat. En ells s'usen raïm de primera.
D'altra banda, tenim vins envellits que també distribuïm a granel, en ells només estan inclosos elsvins negres. Aquests són molt buscats en l'actualitat, una de les raons és que tenen una acidesa ben compensada i una excel·lent sedositat, totes dues característiques garanteixen el gaudi de la degustació.
L'últim dels vins que distribuïm a granel és el generós, en ell s'inclou el Moscatell o vi dolç català, el vi ranci, Vermut, Màlaga, Porto i Mistela. Aquests vins requereixen d'un procés d'elaboració molt sofisticat amb el qual s'aconsegueixen resultats exquisits.

Els nostres vins a granel

Descobreix la nostra selecció de vins a granel

Vins tranquils

Producció i comercialització de vins tranquils a granel

Vins generosos

Producció i comercialització de vins generosos a granel

Vins varietals

Producció i comercialització de vins varietals a granel

Vins envellits

Producció i comercialització de vins envellits a granel

Vi a granel

Distribuïm cisternes de 25.000 litres de vi per a empreses

Repartiment

Tenim un camió propi de 10.000 litres en què podem repartir vi a granel.

Envasat

Tenim envasat personalitzat o per a tercers amb etiqueta pròpia del client, tant en ampolla com en bag-in-box

Copatge

Tenim un copatge especial i personalitzat que donen un sabor propi a tots els nostres vins

Freixedas utilitza “COOKIES” per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Premi el botó 'ACCEPTAR' o continui navegant per autoritzar-ne el seu ús. En aquest cas Freixedas no pot garantir la plena funcionalitat de la pàgina. Pot obtenir més informació a la nostra política de cookies a peu de pàgina.