Saltar al menú Saltar al contingut principal Saltar al peu de la pàgina

Vins a granel

Inici Serveis Vins a granel

Vins a granel

La venda de vins a granel és la modalitat en la qual tenim més experiència, doncs, quan la quarta generació de la família Freixedas va començar a administrar l'empresa, es va enfocar en la venda a granel. A mitjan dècada de 1990 veníem vi a granel en envasos de 25, 50, 100 i 1.000 litres.
Els nostres vins a granel compleixen amb alts estàndards de qualitat. Abans de lliurar-los als nostres clients, ens assegurem que els vins respectin els controls per a aquesta mena de beguda.

CREACIÓ:

Freixedas Vinícola

CATEGORIA:

Vins a granel

Distribució de vins a granel

Els vins a granel que distribuïm són els vins tranquils, els envellits i els generosos. Aquests tipus de vins es caracteritzen per ser versàtils, així que encaixen perfectament amb una àmplia varietat d'esdeveniments o ocasions, com els sopars en grup, menjars especials amb la família i molt més.
Per a fer la distribució, utilitzem cisternes de 25.000 litres, aquestes estan preparades per a arribar fins a la teva empresa. Una vegada que estiguem en ella, extraiem el vi amb ajuda d'una bomba i una mànega. Totes les eines que utilitzem en aquest servei compleixen amb normes d'higiene.

El nostre procés de distribució de vins a granel ha demostrat tenir una alta eficiència logística. L'objectiu que ens plantegem respecte a aquest servei és fer-lo amb rapidesa, però sense disminuir la qualitat. D'aquesta manera, aconseguim clients satisfets.
A l'equip de Freixedas Vinícola estem compromesos amb la distribució de vins a granel. Per tant, quan facis una comanda, et garantim que complim amb els terminis de lliurament.

Quan el vi estigui a la teva empresa, pots fer amb ell el que desitgis, això pot ser vendre en copes o envasar amb la teva pròpia etiqueta per a distribuir-los al major o vendre'ls directament al client final.
Per a nosaltres és molt important verificar les condicions del raïm, és per això que ens assegurem que els qui produeixen els nostres vins usin tècniques de cultiu autèntiques i pures. En els nostres vins s'usen les millors varietats raïm, aquestes són: Syrah, Verdejo, Macabeu, Merlot i Cabernet.

Un punt que esmentem abans és que el vi que distribuïm no és produït per nosaltres mateixos. Aquests són barrejats i creats exclusivament per a la nostra empresa, és clar, estem molt involucrats en la producció amb la finalitat de poder garantir la distribució dels millors vins.

Freixedas utilitza “COOKIES” per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Premi el botó 'ACCEPTAR' o continui navegant per autoritzar-ne el seu ús. En aquest cas Freixedas no pot garantir la plena funcionalitat de la pàgina. Pot obtenir més informació a la nostra política de cookies a peu de pàgina.