Saltar al menú Saltar al contingut principal Saltar al peu de la pàgina

Vins generosos

Inici Vins a granel Vins generosos

Vins generosos

Uns dels millors vins per a gaudir de manera pausada en menjars o en tastos són els vins generosos. Per a elaborar-ho, ens assegurem que el suc de raïm tingui una fermentació completa, així aconseguim el grau alcohòlic desitjat al costat d'un sabor inigualable.
Per a vendre els vins generosos apliquem la modalitat de venda a granel i les varietats que trobes a Freixedas Vinícola són les següents:
• Màlaga.
• Mistela.
• Moscatell o vi dolç català.
• Porto.
• Vermuts.
• Vi ranci.

CREACIÓ:

Freixedas Vinícola

CATEGORIA:

Vins a granel

Distribució de vins generosos

Qui pot comprar els nostres vins? Qualsevol persona, no importa que demani una quantitat mínima per a consum privat o centenars de litres per a distribuir a consumidors dels productes dels seus negocis. Els tipus de vins generosos que envasem i distribuïm a Freixedas Vinícola són els següents:

Màlaga
En ell s'usen raïm tan conegut com la Pedro Ximénez i la Moscatell. La Pedro Ximénez és una varietat de raïm molt benvolgut, perquè es tracta de pansa que és assecada al sol.Mistela
En la seva elaboració s'usa el sucre procedent del suc de raïm i la beguda té un grau d'alcohol mínim de 13°.
Moscatell o vi dolç català
Amb el vi Moscatell no sols es gaudeix del seu sabor, sinó també de la seva aroma que és floral i compta amb notes varietals.
Porto
En els vins Porto s'inclouen moltes varietats, entre elles els vins blancs, Ruby, Vintage, Tawny i moltes més.
Vermuts
Està encapçalat amb alcohol vínic de la més alta qualitat. El vi Vermut que distribuïm sol estar aromatitzat com a espècies o herbes aromàtiques.
Vi ranci
No, aquest vi no està en mal estat encara que el seu nom doni a entendre això. Els vins rancis que embenem reben aquest nom perquè el seu envelliment ha estat accelerat a través de l'exposició solar.

Una vegada que completis la compra, realitzem la distribució en format de 25, 50, 100 o fins a 1.000 litres. No et preocupis pel transport, d'això ens encarreguem nosaltres, perquè comptem amb els nostres propis vehicles perfectes per a la distribució de vins generosos.

En cas que envasem els vins, garantim que l'envasament és professional i cada envàs té l'etiqueta de la nostra marca, però, si no el demanes amb suficient temps d'antelació, podem fer un envasament personalitzat.

Freixedas utilitza “COOKIES” per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Premi el botó 'ACCEPTAR' o continui navegant per autoritzar-ne el seu ús. En aquest cas Freixedas no pot garantir la plena funcionalitat de la pàgina. Pot obtenir més informació a la nostra política de cookies a peu de pàgina.