Saltar al menú Saltar al contingut principal Saltar al peu de la pàgina
Serveis

Serveis

Els nostres serveis de distribució de vins a granel

L'objectiu de la nostra distribució de vins a granel és que els nostres clients sentin que estan rebent atenció exclusiva. Per això, ens adaptem a les seves necessitats, una de les maneres de fer-ho és triant el mitjà de transport més apropiat per al volum de vi que conforme la comanda realitzada. Per exemple, si ho desitges, podem envasar els vins en formats que van des dels 25 litres fins als 1.000 litres.
També pots fer comandes de més de 1.000 litres. En cas que triïs aquesta modalitat, transportem els vins en vehicles amb capacitats d'entre els 1.500 litres i els 25.000 litres. En tots dos casos, garantim un transport en el qual es compleixen normes d'higiene i de qualitat amb les quals es mantenen les olors i sabors dels diferents vins que distribuïm.
A Freixedas Vinícola utilitzem recursos humans, tecnològics i comercials amb els quals garantim una distribució de primera que s'adapti a tots els tipus de clients.

Els nostres serveis de distribució de vins a granel

Descobreix els nostres serveis

Distribució de vins a granel

Servei de distribució de vins tranquils, generosos, varietals o envellits a granel

Distribució de Bag-in-box

Distribució de vins a granel a Bag-in-box: 20L, 15L, 10L, 5L, i 3L

Envasat personalitzat

Envasat personalitzat de vins a granel, comercialitza el vi amb la teva pròpia marca

Vi a granel

Distribuïm cisternes de 25.000 litres de vi per a empreses

Repartiment

Tenim un camió propi de 10.000 litres en què podem repartir vi a granel.

Envasat

Tenim envasat personalitzat o per a tercers amb etiqueta pròpia del client, tant en ampolla com en bag-in-box

Copatge

Tenim un copatge especial i personalitzat que donen un sabor propi a tots els nostres vins

Freixedas utilitza “COOKIES” per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Premi el botó 'ACCEPTAR' o continui navegant per autoritzar-ne el seu ús. En aquest cas Freixedas no pot garantir la plena funcionalitat de la pàgina. Pot obtenir més informació a la nostra política de cookies a peu de pàgina.