Saltar al menú Saltar al contingut principal Saltar al peu de la pàgina

Vins envellits

Inici Vins a granel Vins envellits

Vins envellits

“És com els bons vins”, aquesta frase és molt famosa i molt real també. Els vins són més desitjables amb el temps. Això es deu al fet que a mesura que passen els mesos i anys els vins desenvolupen sabors i aromes més complexes, i colors inigualables, és per això que diem que provar-los és una experiència indescriptible. Perquè els nostres clients gaudeixin d'aquesta experiència, els oferim vins que han estat sotmesos a les millors condicions de maduració.

CREACIÓ:

Freixedas Vinícola

CATEGORIA:

Vins a granel

Distribució de vins envellits

Per a ser capaços de distribuir els millors vins envellits, busquem a distribuïdors que apliquin les tècniques de maduració apropiades, nosaltres, com molts, preferim les tradicionals, per què? Al llarg dels anys s'ha demostrat que les tècniques tradicionals d'envelliment de vins donen millors resultats.
A Freixedas Vinícola ens mantenim atents a la maduració dels vins que posteriorment distribuïm. El tipus d'envelliment que prefereixen els qui produeixen els nostres vins –i nosaltres també– és el que es duu a terme en barricades de fusta. La raó és que allí s'accentuen millor els sabors i olors que desenvolupa el vi envellit.

T'imagines provar un vi que tingui suaus notes de vainilla, xocolata o fins a cafè? Això és el que s'aconsegueix amb la maduració de la beguda. El tipus de vi envellit que ens encarreguem de distribuir és el vi negre. Aquest, encara que no és negre, la seva tonalitat si s'acosta prou com per a rebre aquest nom.

Les estratègies de distribució que establim en la nostra empresa són avançades i innovadores. D'aquesta manera, apliquem tècniques de transport amb les quals mantenim la frescor, el sabor i l'aroma que el vi ha adquirit durant la maduració. Gràcies a que manté les seves propietats, tu pots continuar envellint el vi una vegada que el lliurem en el teu comerç, restaurant o un altre establiment.

A més, complim amb els terminis de lliurament perquè puguis disposar quan ho necessitis de vi de qualitat per als teus clients o per a tu mateix. Els nostres vins envellits no es limiten a només un tipus de client, qualsevol pot adquirir-los.
A Freixedas Vinícola hem demostrat ser una empresa de confiança, encara que existim des de 1818, ens actualitzem constantment amb la finalitat d'oferir el millor servei de venda i distribució als qui confien en nosaltres.

Freixedas utilitza “COOKIES” per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Premi el botó 'ACCEPTAR' o continui navegant per autoritzar-ne el seu ús. En aquest cas Freixedas no pot garantir la plena funcionalitat de la pàgina. Pot obtenir més informació a la nostra política de cookies a peu de pàgina.